Kruispuntgesprek

Samen ruimte brengen in je dilemma?

Durf ik terug te gaan studeren? Een derde kind of niet? Ga ik voor die andere job? Ik word 55 jaar, ga ik het rustiger aan doen? Mijn studierichting ligt me niet, verander ik van richting? In het leven staan we vaker op een kruispunt dan we denken. Wordt het links, rechts of gaan we toch rechtdoor?

Wanneer kan een kruispuntgesprek helpen?

Je staat stil op het kruispunt. Je had al tien keer kunnen oversteken of afslaan. Maar toch sta je er nog. Twijfelend over wat nu de beste keuze is. Misschien bang voor de gevolgen van je beslissing. Je blijft de beslissing parkeren, omdat je niet weet wat ermee kan. Of je gaat rechtdoor uit gewoonte of angst. Het gaat dus om een concrete vraag in jouw leven waarin je even vastzit. Je bent het overzicht kwijt of blijft twijfelen tussen verschillende opties. Het kost je energie. En het zou fijn zijn als iemand de juiste vragen stelt zodat je zicht krijgt op wat je kunt doen.

Kiezen = verwelkomen

Kiezen zorgt ervoor dat dingen écht mogelijk worden. Niet zomaar lukraak kiezen. Maar een evenwichtige beslissing op basis van wat voor jou écht belangrijk is. Met respect voor jouw situatie en omgeving.

Wie ben ik? Els, een neutrale gesprekspartner met wie je in alle vertrouwen en vrijheid kunt pingpongen. Ik breng samen met jou naar boven wat er écht speelt. Wat je doet twijfelen, wat je tegenhoudt, welke druk je ervaart, … Soms is het voor de hand liggend, soms verrassend. Mijn doel is dat het voor jou helder wordt. Zodat jij zelf kunt kiezen of je links, rechts of rechtdoor gaat.

Kort én krachtig

Dat doen we in één of in een paar gesprekken. Geen zwaarwichtige analyses. Gewoon een eerlijk en rechtuit gesprek van een uur. Tijdens die coaching help ik jou om onder woorden te brengen wat er speelt. Daarvoor gebruik ik specifieke vragen, soms een oefening, soms een beeld. Kortom: het instrument dat jou op dat moment het meeste brengt.

Vrijblijvend infogesprek

Heb je vragen of twijfel je? Bel of mail me gerust. Of start met een vrijblijvend eerste infogesprek. Dat infogesprek duurt een uur en kost € 50. We bekijken dan samen jouw vraag en gaan vaak al concreet aan de slag.

Stapkracht

Beweging
en verbinding
in kleine gouden stapjes.
Wat heb je nodig?
Stapkracht

Een vraag? Stel ze gerust

> contactpagina
stel je vraag online

> telefoon
0479 73 78 18

Hoe en waar? Jij kiest

> In mijn praktijk

> Bij mooi weer: al wandelend of aan mijn terrastafel

> Via Zoom, MS Teams …

> Via telefoon

Bij jouw thuis

Volg me op Facebook