Loopbaanbegeleiding

Geef weer vorm aan je loopbaan

Geen plezier meer in je werk? Een nieuwe start als 50-plusser? Op zoek naar een beter evenwicht werk en privé? Overweeg je om als zelfstandige te werken? Zoek je nieuwe mogelijkheden op je huidige job? Of overweeg je om werk met een studie te combineren? Dan kan loopbaanbegeleiding je helpen om meer helderheid te brengen.

Loopbaanbegeleiding, iets voor jou?

Je werk, je wil het anders. Maar je weet niet precies wat. En je weet niet helemaal hoe. Of je loopt ergens tegenaan. En je wil sparren met iemand met kennis van zaken. Ja, dan is loopbaancoaching iets voor jou.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Een kortere en concrete coaching die je meer inzicht geeft in je werksituatie. En je op weg zet naar concrete stappen. Ik help jou door relevante vragen te stellen. Om zo helderheid te brengen. We staan samen stil bij wie jij bent. Wat je kan én wat je graag doet. En wat je eigenlijk écht zou willen. Ik bied je dus geen kant-en-klare job. En ik beslis niet in jouw plaats. We gaan wel op zoek naar inzichten, concrete stappen én mogelijkheden die jou opnieuw goesting geven in je werk. Dat doen we via gesprekken, opdrachten, reflecties, … Kortom: ik kies uit mijn gereedschapskist het instrument dat jou op dat moment het beste helpt.

Wat brengt het je?

De coaching vertrekt vanuit jouw situatie. Afhankelijk van je vraag, krijg je meer inzicht in:

Voordelig met loopbaancheques

Met je loopbaancheque betaal je maar € 45 voor vier uur begeleiding. Wil je net wat dieper graven? Gebruik dan je tweede cheque. Die geeft je voor € 45 recht op drie bijkomende uren. Wanneer kom je in aanmerking voor deze cheques? Als je werknemer bent en je de laatste periode je cheques nog niet gebruikte. Check alle voorwaarden op de website van de VDAB. Ik werk samen met de loopbaancentrales Invensa en ACV Puls. Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques? Uiteraard kan loopbaanbegeleiding ook zonder cheques.

Gratis infogesprek

Wil je er meteen aan beginnen? Of liever even ervaren hoe het je bevalt? Vraag dan een gratis infogesprek. Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques? Dan kost dit infogesprek € 50.

Loopbaancheques VDAB

I.s.m. VDAB

Logo Loopbaancentrum Inversa

I.s.m. Invensa

Stapkracht

Beweging
en verbinding
in kleine gouden stapjes.
Wat heb je nodig?
Stapkracht

Een vraag? Stel ze gerust

> contactpagina
stel je vraag online

> telefoon
0479 73 78 18

Hoe en waar? Jij kiest

> In mijn praktijk

> Bij mooi weer: al wandelend of aan mijn terrastafel

> Via Zoom, MS Teams …

> Via telefoon

Bij jouw thuis

Volg me op Facebook