Over Els

Els Ulenaers

Ik ben Els Ulenaers, getrouwd en moeder van drie volwassen dochters. En bezorgd om het geluk en welzijn van anderen. Ik combineer Stapkracht met mijn job als studentenbegeleider aan UC Leuven – Limburg. Als ontspanning wandel ik graag samen met mijn man in de bossen van Beringen of daarbuiten.

Geïnteresseerd in mensen

Als enthousiaste 18-jarige startte ik met de opleiding Bachelor in de Orthopedagogie. In de tien volgende jaren werkte ik in verschillende organisaties met jongeren en volwassenen met een mentale beperking. Daarna koos ik voor het onderwijs. Daar ben ik vandaag nog steeds. Ik begeleid studenten in hun studieloopbaan. Eerlijk toegegeven: ik heb een boon voor werkstudenten die hun loopbaan en/of gezin combineren met een studie in het hoger onderwijs. Om mijn studenten gerichter en efficiënter te begeleiden ben ik me gaan verdiepen in coaching:

Stapkracht: samen stappen nemen ...

In 2012 startte ik als ADHD-coach. Vijf jaar later begon ik mijn eigen coachingpraktijk Stapkracht. Omdat het me energie geeft om mensen weer in hun kracht en talent te zien staan. En net dat vonkje te geven waardoor iemand weer een stap kan zetten.

Daarom breidde ik in 2020 mijn aanbod verder uit. Naast loopbaanbegeleiding en kruispuntgesprekken ondersteun ik ook mensen die na ziekte of lange afwezigheid terug aan de slag willen.

... in verbinding met elkaar

Coaching is voor mij gewoon eerlijk menselijk. Een babbel tijdens een wandeling in het bos, op mijn terras, in mijn praktijk, via beeldbellen, … Met een tas koffie en een chocolaatje. Want coaching is voor mij een oprecht gesprek tussen twee mensen, waarvan ééntje weet waarnaar te vragen :-).

Heb je een vraag? Blijf er niet mee zitten en stel ze
Overweeg je een vrijblijvend infogesprek? Lees meer over het infogesprek.

Stapkracht

Beweging
en verbinding
in kleine gouden stapjes.
Wat heb je nodig?
Stapkracht

Een vraag? Stel ze gerust

> contactpagina
stel je vraag online

> telefoon
0479 73 78 18

Hoe en waar? Jij kiest

> In mijn praktijk

> Bij mooi weer: al wandelend of aan mijn terrastafel

> Via Zoom, MS Teams …

> Via telefoon

Bij jouw thuis

Volg me op Facebook